Referenties

“Het plaatsen van onze nieuwe ramen verliep snel en correct. De vakmannen van Interplast gingen gefaseerd te werk en kuisten na elke werkdag hun werkpost goed op. Daardoor ondervonden we weinig last van de werken en hadden we de zekerheid dat onze kleine altijd in een veilig huis speelde.”

David Maus


“Bij Interplast kregen we in alle openheid informatie over de voordelen van PVC- en aluminiumprofielen. We dachten vooraf dat aluminium omwille van bouwtechnische redenen onze enige optie was, maar Interplast stelde ons gerust en garandeerde ons dat ook een constructie in PVC een mogelijkheid was. Nu hebben we grote ramen met een hoge isolatiefactor, het beste van twee werelden.”

Joris De Veirman


“Veiligheid was heel belangrijk voor ons. In de showroom van Interplast kregen we een demonstratie van de stalen versterking in de profielen, zoals de veiligheidshaken in deuren. Die technische informatie gaf ons de zekerheid dat we voor de veiligste opties kozen.”

Kris Van Avermaet


“Ik ben met verschillende bouwprojecten bezig en doe altijd een beroep op Interplast voor de ramen en deuren. Ze meten alles heel goed op en werken het schrijnwerk pico bello af. Ze scoren ook zeer goed op stiptheid. Als ze zeggen dat ze om 9 uur op de werf zijn, dan zijn ze daar ook om 9 uur. Daar kan je de klok op gelijk zetten.”

Luc Poppe


“Ik kreeg veel informatie bij Interplast over hun stevige PVC-profielen van Veka. Ze verzekerden me dat die profielen zeer stevig zijn dankzij het staal in de kern, waardoor de ramen ook na een tiental jaar makkelijk openen en sluiten. Ik ben het nog eens gaan aftoetsen bij onze architect en die bevestigde wat Interplast ons vertelde.”

Pieter Catrysse


“Ik vind het tof dat de fabrikant zelf de ramen kwam plaatsen. Hoe minder tussenpersonen, hoe beter. Daardoor kon Interplast een heel mooie offerte voorleggen en behielden ze de controle over elke stap tussen productie en plaatsing.”

Robert De Beaumorel


“Ik vind een persoonlijke aanpak heel belangrijk en koos daarom voor Interplast. Hun personeel legde mij in de showroom uit waarom hun ramen en deuren zo stevig zijn en maakten een heel mooie offerte op. Ik bestelde ook vliegenramen die perfect op mijn ramen aansluiten. Het zou omslachtig zijn om daar een andere producent voor te zoeken.”

Tanja Troch